AZ ARANY SZABADSÁGA

Magunkról

2012. novemberében lépett piacra ArteusCredit Zrt., amely egy Közép- és Kelet-Európában egyedinek számító szolgáltatást nyújtó pénzügyi vállalkozás. Ügyfelei számára olyan exkluzív lehetőséget az ún. GoldCredit programot biztosítja, amely során a befektetési céllal vásárolt, vagy meglévő aranyukat fedezetként használhatják euró vagy forint alapú, szabad felhasználású hitel felvétele céljából. Az Arteus GoldCredit terméket nem csak az Arteus Capital cégcsoport már meglévő, hanem egy megbízható, sokoldalú és kiszámítható befektetésekben gondolkodó új ügyfelei számára is kínáljuk.

A gazdasági válság hatásaival terhelt hétköznapokban már számtalanszor bebizonyosodott, hogy a fizikai arany jelenti az egyik, ha nem a legmegbízhatóbb vagyonmegóvási eszközt. Ezt a véleményt befektetők milliói osztják világszerte, így Magyarországon is egyre gyarapodik azok száma, akik ebben a formában tartják megtakarításaik egy részét.

Az aranyba vetett bizalom jutalmaként az ArteusCredit Zrt. az Arteus Capital cégcsoport meglévő és leendő ügyfelei számára biztosítani kívánja a lehetőséget, hogy az aranyban tartott vagyonuk fedezetként történő felhasználásával a gyors, diszkrét és személyre szabott ügykezelés mellett a jelenlegi piaci feltételekhez képest kedvezőbb és kiszámíthatóbb hitelhez jussanak. Ez a lehetőség úgy érhető el, hogy a személyes aranyvagyon tulajdonjogáról nem kell lemondania az ügyfélnek!

Az ArteusCredit Zrt. az Arteus Capital cégcsoport tagjaként magáénak vallja a megbízhatóság és a prudencia elveit, vagyis az ügyfelek vagyonának felelősségteljes és körültekintő módon történő kezelését. Ez minden ügyfél számára garanciát jelent arra, hogy a vagyonának megőrzése céljából vásárolt aranyára támaszkodva a törvényi előírásoknak teljes mértékben megfelelő, valamint a mindenkori piaci feltételeknél kedvezőbb hitelfelvételi lehetőséghez jusson.