AZ ARANY SZABADSÁGA

ArteusCredit

Új szelek fújnak a hitelezésben

A jól működő gazdaság egyik legfontosabb motorja a hitelezés, hiszen mind a vállalkozások, mind a magánszemélyek kerülhetnek olyan helyzetbe, hogy tevékenységük vagy életük továbblendítéséhez elengedhetetlen a pénzügyi források biztosítása.
Az ArteusCredit magánszemélyeknek, és vállalkozásoknak is kínál biztonságos, előre kiszámítható, átlátható hitelkonstrukciókat.
A magyar gazdaság dinamikus működéséhez nélkülözhetetlen szerepet játszik a mikro- és kisvállalkozói szektor, amelyek számára beruházási- és forgóeszközhitelt kínálunk.
Az Új Széchenyi Hitel forint alapú és fix kamatozású, ahol a teljes hitelkonstrukció átlátható és nincsen árfolyamkockázat. Egyszerűen és gyorsan igényelhető, valamint újonnan alapított vállalkozások is igénybe vehetik. Az ArteusCredit ezt a népszerű hitelprogramot ügyfelei részére egyedi, még kedvezőbb feltételek mellett teszi elérhetővé.

 

Az aranyfedezetű hitel évszázadok során már bizonyított, most ezt a lehetőséget az ArteusCredit mindenki számára elérhetővé tette. A hitel (folyósítás után kölcsön) lényege, hogy gyors és rugalmas ügyintézéssel finanszírozza azon ügyfelek átmeneti pénzügyi problémáit, akik rendelkeznek fizikai arany befektetésekkel, de befektetésük tulajdonjogáról az átmeneti helyzetben sem akarnak lemondani. A hitel gyorsan és egyszerűen igényelhető anélkül, hogy a konkrét hitelcélt a felek a hitelszerződésben rögzítenék. A piacon egyedülálló, új konstrukció előnye, hogy – a kölcsön fedezettségéből adódóan – a hitel kamata a lakossági kölcsönök más típusaihoz képest mérsékeltnek mondható. Az Arteus Gold Credit olyan egyedülálló, alacsony kamattal és költségekkel bíró hitelkonstrukció, amely szabadon felhasználható, rugalmasan és kedvező feltételek mellett igényelhető adóstárs vagy kezes bevonása nélkül. A hitel igénylője a befektetési céllal vásárolt aranyát fedezetként használhatja.

 

Arteus Gold Credit Hitel

az aranyvagyon nyújtotta biztonságra épít
szabadon felhasználható
nem szükséges adóstárs vagy kezes bevonása
rugalmasan, kedvező feltételek mellett ONLINE igényelhető