AZ ARANY SZABADSÁGA

Arteus Capital

 

Fő tevékenysége a biztonságos, értékálló befektetési formák és eszközök, így az arany és ezüst befektetési nemesfémek, megtakarítási programok forgalmazása, törtarany kiemelkedőnek számító napi árakon történő felvásárlása. A Magyarországon piacvezető, professzionális nemesfém-menedzsment specialistájaként működő cégcsoport, Közép-Kelet Európában több ezer ügyfelet szolgál ki maximális diszkréció mellett, akik a legmagasabb szintű biztonságban tudhatják megtakarításaikat és befektetéseiket.

A cégcsoport első külföldi képviselete Magyarországon jött létre. Befektetési nemesfémek forgalmazásával kezdte tevékenységét, amelyet a mai napig az Ausztriában bejegyzett Arteus Capital GmbH-n keresztül bonyolít le. Az ARTEUS CAPITAL számára ugyanis kiemelkedő szempont, hogy minden befektetés alapja a legmagasabb fokú biztonság és diszkréció, melyet esetünkben a politikailag és gazdaságilag stabil Ausztria jelenti ügyfelei számára.

A cégcsoport a Közép-kelet európai régióban történt terjeszkedése során értékesítési hálózatának működtetésére külön vállalkozásokat hozott létre, amelyek Magyarországon az Arteus Capital International Kft., Lengyelországban az Arteus Capital Poland sp. z o.o., valamint Romániában Arteus Capital RO S.R.L. Folyamatban van a szlovákiai és a bulgáriai képviseletek alapítása is.

A cégcsoport legfiatalabb tagja a 2012 elején piacra lépő Arteus Gold&Money Kft., amely a törtarany piacon kiemelkedőnek számító napi árakon biztosítja már meglévő és leendő ügyfelei részére, hogy arany tartalmú értéktárgyaikat gyorsan és könnyedén pénzzé váltsák át, illetve az ARTEUS CAPITAL nyújtotta szolgáltatásokat kihasználva új, értékálló, likvid befektetést indítsanak el velük.

Az Arteus Capital a világon egyedülálló képzési és üzleti módszert dolgozott ki, amelynek elvei alapján hozta létre az önálló cégként működő üzleti akadémiáját, az Arteus Business School Kft.-t.

A cégcsoport fő célkitűzése, hogy magasan képzett vagyontanácsadó munkatársain keresztül segítse ügyfeleit a legértékállóbb és legbiztonságosabb nemesfém-befektetési portfolió, illetve személyre szabott befektetési megtakarítási programok kiválasztásában és legmegfelelőbb finanszírozási módjainak kidolgozásában.

A cégcsoport védjegye: a diszkréció, a megbízhatóság és a prudencia, vagyis az ügyfelek vagyonának körültekintő és felelősségteljes módon történő kezelése. A prudens működésre vonatkozó szabályok (külső jog és belső szabályozás) betartása hitelességünk és hosszú távú biztonságos működésünk egyik alappillére.

Arteus Capital Holding